Primerjava tekalnih stez NordicTrack

fitness-957115_640

Primerjava tekalnih stez NordicTrack Commercial 1750 in NordicTrack Elite 5700

Trgovci obožujejo ekskluzivnost. Želijo si, da se predmetov, ki jih ponujajo, ne bi dalo kupiti nikjer drugje, saj tako stranke ne morejo primerjati cen s konkurenčnimi trgovinami in nazadnje izdelek kupijo drugje. Prav zato se pogosto zgodi, da trgovci sklenejo dogovor s proizvajalcem, kar pomeni, da bo določen predmet na voljo ekskluzivno v njihovi trgovini.

Takšen primer je NordicTrack Elite 5700. Ta model je pravzaprav le malce drugačna inačica NordicTrack Commercial 1750, izdelan pa je posebej za trgovino Sears. Ker gre za izpeljanko popularnega modela Commercial 1750, ima tudi Elite 5700 številne enake lastnosti. A kljub temu obstajajo med modeloma tudi razlike, ki ločijo model 5700 od modela 1750. Katere so podobnosti in kakšne so razlike med modeloma? Poglejmo si podrobneje.

Podobnosti

Lahko bi rekli, da je NordicTrack Elite 5700 skorajda natančen klon modela NordicTrack Commercial 1750, vse od prvega do zadnjega dela.

Tekaška površina

Tekaški površini obeh tekalnih stez poganja motor s 3.8 KM. To je več kot dovolj moči za potrebe večine domačih tekačev. Uporabnikom ponujajo tudi prostoren 22” x 60” tekaški pas, večji kot pri številnih konkurenčnih modelih, ki omogoča uporabnikom veliko prostora za premikanje. Te naprave predvidoma zdržijo težo do 181 kg, tako da zdržijo praktično vsakogar, ki stopi nanje. Hitrost se lahko prilagodi od 0 do maksimuma, ki je približno 19 km/h. Razen, če ste Usain Bolt, je ta hitrost več kot primerna za redne treninge domačih uporabnikov. Prilagodljiva hitrost pomeni tudi to, da si lahko prilagodite vrsto treninga vse od lahkotne hoje do šprinta.

Spreminjanje naklona

Ena izmed unikatnih lastnosti teh modelov je zmožnost prilagajanja naklona tekaške površine. Če vam tek po ravni progi ne predstavlja ovire, si na ta način lahko vsakodnevni trening dodatno otežite z večjim naklonom steze.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*

code